Onneksi myös etänä voi kirjoittaa paremmin!

 

Kirjoita Paremmin -iltakurssit viikonloppuisin klo 18

Kirjoita Paremmin iltakurssi tarjoilee vinkkejä ja iloa kirjoittamiseen etänä! Kesto on noin yksi tunti. Iltakurssi antaa inspiraatiota ja käytännön työkaluja luovan kirjoittamisen tueksi. Osallistuminen ei edellytä mitään nörttitaitoja: tietokone ja internet-yhteys riittää! Ota webinaariin mukaan luova mieli ja lähellesi muistiinpanovälineet. Joka kurssilla rahanarvoisia bonuksia osallistujille! Paikkoja on rajoitetusti, jotta ehdin vastata kaikkien halukkaiden chat-boxiin esittämiin kysymyksiin. Nappaa oma paikkasi ja iloa ja inspiraatiota kirjoittamiseen! Saat sähköpostiisi kuitin, jossa ohjeet webinaariin osallistumiseen.

Tule mukaan ja kirjoita paremmin!

Kirjoita Paremmin – henkilökohtainen etäsparraus

Tarjoan sinulle arviointipalvelua käsikirjoituksesi kehittämiseksi ja / tai neuvoja oman kirjan julkaisemiseksi juuri silloin kun tarvitset!

Jos sinulla on käsikirjoitus, mutta et tiedä miten edetä ja / tai olet kiinnostunut omakustantamisen eri vaihtoehdoista, on tämä sinua varten.

Puhelun aikana käymme läpi tilanteesi ja annan sinulle vinkkejä siihen, mitkä stepit sinun tulee ottaa, jotta saat työstettyä käsikirjoitustasi eteenpäin tai kirjasi julki toivomassasi budjetissa. Saat palautteeni myös kirjallisena tiivistelmänä.

Otan sinuun yhteyttä viimeistään 24 h sisällä tilauksesta tai heti seuraavan arkipäivänä (ma-pe), niin sovimme ajan sparraushetkellemme. Tilauksesi jälkeen pyydän sinua lähettämään minulle otteen tekstistäsi ennakkoon tutustuttavakseni, niin saamme kaiken tehon irti sparraushetkestämme.

Ennakkoon lähetettävän käsikirjoituksen otteen mitta on maksimissaan 50 sivua. Tarvitsen sinulta myös synopsiksen (juonikuvaus).

Tilaa sparraus ja kirjoita paremmin! 

Sukella päähenkilöön VERKKOKURSSEJA TULOSSA  – pysy kuulolla!

Kässärikurssi Kirjoitetaan oma kirja VERKKOKURSSI TULOSSA – pysy kuulolla!

Runokurssi Pöytälaatikosta päivänvaloon VERKKOKURSSI TULOSSA  – pysy kuulolla!