Verkkokursseilla opiskelet etänä omaan tahtiin!

Tällä kurssilla opit kattavasti tärppejä ja työkaluja dekkarin kirjoittamisen avuksi: Haluatko kirjoittaa dekkarin tai hyytävää jännitystä?

Olen koonnut tähän dekkarikurssiin parhaat osaamani sekä käyttämäni tärpit ja työkalut dekkarin kirjoittamisen tueksi.

Tällä kurssilla opit kattavasti tärppejä ja työkaluja dekkarin kirjoittamisen avuksi!. Tule mukaan!

Tällä kurssilla kirjoitetaan omaa kirjaa: omasta kirjasta haaveileva tai sellaista työstävä saa työkalut käsikirjoituksen tekemiseen valmiiksi näiden 7 askeleen avulla.

Saat joka viikko uudet materiaalit ja tehtävät, joiden avulla saat ryhtiä kirjoittamiseen ja kaikki tarvitsemasi työkalut oman käsikirjoituksesi työstämiseksi kirjaksi asti. Tule mukaan!

 

Oletko haaveillut runojen kirjoittamisesta? Löytyykö pöytälaatikosta nuorempana tai vastikään rustattuja runoja? Tai ehkä et ole koskaan kirjoittanut ainoatakaan runoa? Tässä on matalan kynnyksen runokurssi juuri sinulle!

Kurssin aikana opit hyödyllisiä niksejä runojen kirjoittamiseksi ja pääset kokeilemaan niitä käytännössä. Tällä kurssilla kirjoitetaan runoja ja opitaan käytännön harjoitteiden kautta runouden perusteita. Kaikki runot ansaitsevat paikkansa maailmassa – tule oppimaan lisää niiden kirjoittamisesta!

 

Sukella päähenkilöön - ota haltuun arkkityypit! Tällä verkkokurssilla opit kirjoittamaan päähenkilöstäsi uskottavammin ja luomaan todentuntuisen henkilögallerian.

Opit hyödyntämään seitsemän eri arkkityypin ominaisuuksia henkilökuvien rakentamisessa ja syventämisessä. Opit käyttämään oppimaasi myös juonenkäänteiden ja dialogin kirjoittamisessa.

Kurssi sisältää myös arkkityyppitestin, jonka avulla löydät omat arkkityyppisi ja bonuksena opit lisää omasta itsestäsi.  Tule ja sukella päähenkilöösi!

Tällä tehokurssilla saat kaiken tarvittavan tiedon oman kirjan julkaisuun, jakeluun, myyntiin ja markkinointiin. Jos sinulla on käsikirjoitus, miksi et laittaisi sitä kansiin?

Tai tee e-kirja! Tällä kurssilla saat selkeät ohjeet etenemiseen, teetpä fyysisen kirjan, e-kirjan tai molemmat.

Saat myös vastauksia siihen, mitä oman kirjan tekeminen maksaa ja miten kirja tulisi hinnoitella.

Kurssilla saat kaiken tarvitsemasi tiedon kirjasi saamisesta myynti-ja jakelukanaviin ja miten sitä markkinoit. Ole oma kustantajasi ja kirjasi on kohta käsissäsi!

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 100 päivää. Kurssi alkaa, kun ostat kurssin. Tervetuloa kurssille!