Kirjoita Paremmin – henkilökohtainen etäsparraus

Tarjoan sinulle arviointipalvelua käsikirjoituksesi kehittämiseksi ja / tai neuvoja oman kirjan julkaisemiseksi juuri silloin kun tarvitset!

Jos sinulla on käsikirjoitus, mutta et tiedä miten edetä ja / tai olet kiinnostunut omakustantamisen eri vaihtoehdoista, on tämä sinua varten. Saat sparrauksesta apua myös oman tekstin jalostamiseen.

Teams-etätapaamisen aikana käymme läpi tilanteesi ja annan sinulle vinkkejä siihen, mitkä stepit sinun tulee ottaa, jotta saat työstettyä käsikirjoitustasi eteenpäin tai kirjasi julki toivomassasi budjetissa. Saat palautteeni myös kirjallisena tiivistelmänä.

Otan sinuun yhteyttä viimeistään 24 h sisällä tilauksesta tai heti seuraavan arkipäivänä (ma-pe), niin sovimme ajan sparraushetkellemme. Tilauksesi jälkeen pyydän sinua lähettämään minulle otteen tekstistäsi ennakkoon tutustuttavakseni, niin saamme kaiken tehon irti sparraushetkestämme.

Ennakkoon lähetettävän käsikirjoituksen otteen mitta on maksimissaan 20 sivua. Tarvitsen sinulta myös synopsiksen eli juonikuvauksen tai sisällysluettelon (tietokirjat).

 

 "Hei, ja kiitos paljon sparrauksesta viime viikolla. Sain sparrauksesta ideoita. Sain selkeyttä kirjoittamiseeni. Asiat jotenkin loksahtivat paikoilleen, kirjoittaminen helpottui. Toki tiedän, että minulla on paljon työsarkaa edessä mutta koen, että pääsen nyt eteenpäin."

- Terveisin Maija-Liisa